SolidVentures References Dutch | English
Home
Team
Referenties
Portfolio
Criteria
Nieuws
Contact

Solidprint
SolidPrint Europe is gespecialiseerd in de verkoop van patent vrije, kwalitatieve, ecologisch vriendelijke toners en cartridges tegen meer dan vriendelijke prijzen. Met 75 medewerkers heeft de groep vestigingen in Oostenrijk (Linz), Duitsland (Hamburg), Frankrijk (Nice) en in Nederland (Rotterdam). De dochterondernemingen hebben meer dan 100.000 bedrijven in heel Europa beleverd. In 2012 zal SolidPrint haar e-commerce activiteit, Printle.com, lanceren. Printle.com levert aan de Europese B2B/B2C toner cartridge klanten, die meer dan 18 miljard euro per jaar waard zijn.
Voor meer informatie over SolidPrint, bezoek: www.solidprint.eu

SolidPrint is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

Sixpack
Sixpack mobile applications BV s een snelgroeiende en toonaangevende specialist op het gebied van mobile e-commerce oplossingen. Sixpack richt zich 100% op het bedenken, ontwikkelen en leveren van mobiele applicaties voor de leidende platformen: Apple iOS (iPhone en iPad) en Google Android. Naast de wereldwijde distributie van eigen apps gericht op consumenten, helpt Sixpack organisaties met de inzet van innovatieve m-Commerce toepassingen. Sixpack maakt gebruik van het volledig in eigen huis ontwikkelde unieke m-Commerce framework, hiermee kunnen klanten eenvoudig en snel hun bestaande webshop uitbreiden met het mobiele kanaal middels een native app. Tevens biedt Sixpack een innovatieve iPad order oplossing voor de zakelijke markt (B2B).
Voor meer informatie over Sixpack bezoek: www.sixpackapps.nl/ of www. sixpackmobile.com/

Sixpack is gevestigd in Alphen aan den Rijn, Nederland.

Scense
Scense is in Nederland de snelst groeiende leverancier van workspace management oplossingen. Scense heeft en unieke technologie ontwikkeld om op een dynamische manier Windows applicaties in real-time uit te rollen naar geheel gepersonaliseerde computer werkplekken (fysiek of virtueel), waarbij de persoonlijke instellingen van de eindgebruikers -afhankelijk van de omgeving waarin zij zich bevinden- aangepast worden. Alle IT beheer uitdagingen worden opgelost, of het nu gaat om virtuele of fysieke desktops/laptops, applicatie virtualisatie of de virtualisatie van gebruikersprofielen. Scense geeft eindgebruikers hun zin, maar de uiteindelijke controle blijft in de handen van de IT beheerder.
Voor meer informatie over Scense bezoek www.scense.com of bel +31 10 409 0999

Scense houdt kantoor in Rotterdam.
Boostermedia is een specialist op het gebied van ‘mobile gaming’ toepassingen: gameportalen, social games en advertentieoplossingen. Het bedrijf ondersteunt onder meer vooraanstaande online mediapartijen en ‘brands’ bij het effectief vermarkten en exploiteren van mobiele game-sites. Inmiddels zijn al enkele tientallen gameportalen binnen en buiten Europa onder beheer.

BoosterMedia heeft ook een Game Studio, waar eigen mobiele social en casual games worden ontwikkeld. Om zowel direct te spelen vanuit een mobiele web-browser, of om te downloaden uit een van de app-stores. BoosterMedia is opgericht in 2009.

Boostermedia houdt kantoor in de Dutch Game Garden, Utrecht.

BackupAgent B.V. is een snelgroeiende producent van cloud backup software. BackupAgent maakt het voor (Hosting) Service Providers, Telco's en Cloud Service Brokers mogelijk om hun eigen cloud back-updienst op te zetten gebaseerd op het BackupAgent Software Platform. Deze Partners resellen de Software-as-a-Service (SaaS) onder hun eigen merk aan Midden- en Kleinbedrijven. Ze genereren zo additionele inkomsten, terwijl ze hun klanten een eenvoudige en veilige manier bieden om data te back-uppen.

Vanaf de oprichting in 2005 is het bedrijf gegroeid tot een leidende speler in de internationale cloud backup markt, met 400+ partners in 50+ landen in alle continenten. De groei van het bedrijf is gegarandeerd door de ontwikkeling van een unieke innovatieve oplossing en een succesvol partnerprogramma.

BackupAgent B.V. houdt kantoor in Delft.

Immidio, opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam, levert softwareproducten waarmee organisaties problemen oplossen die ze tegenkomen bij het toepassen van virtualisatietechnologieën in Microsoft Windows-omgevingen.

Naast verschillende freeware tools biedt Immidio een profielmanagementoplossing en een applicatie-zelfbedieningstoepassing. Immidio ontwikkelt zijn “point solutions” in nauw overleg met klanten, gelieerde virtualisatie-experts en de internationale virtualisatiegemeenschap die is georganiseerd in de Microsoft MVP- en Citrix CTP-programma’s. Meer dan 10.000 IT-professionals hebben Immidio’s producten in hun organisaties geïmplementeerd. Immidio levert de producten uitsluitend via de Immidio-website, met behulp van een internationaal netwerk van partners en distributeurs.

Immidio houdt kantoor in Amsterdam.

Mirror 42 levert een Next-Generation IT Management Intelligence Platform. Een volledige web-based oplossing om informatie uit IT management applicaties te consolideren en analyseren met een unieke architectuur. Het resultaat: Management Dashboards voor CIO's en IT Managers waarmee de organisatie strategische keuzes kan bewaken.

Mirror 42 houdt kantoor in Amsterdam.

Respectance B.V. is een Web 2.0 services onderneming gericht op het maken van een emo-sociale community rond het delen van herinneringen. Respectance heeft een nieuwe dienst ontwikkeld welke mensen op een eenvoudige manier multimedia tributes laat maken. Hieronder wordt verstaan het delen van persoonlijke foto’s, verhalen en herinneringen.

Respectance houdt kantoor in Amsterdam.

24access Solutions B.V. is de ontwikkelaar van o.a. Wauwee.com, de snelst groeiende mobiele foto en chat service. Dit mobiele sociale netwerk heeft inmiddels meer dan 250.000 gebruikers en is opgebouwd met software componenten die toestel en netwerk onafhankelijk opereren.

24sccess is op 11 mei 2010 failliet verklaard.

Avinity Systems B.V. biedt een baanbrekende aanpak voor Internet Televisie die nieuwe diensten voor consumenten mogelijk maakt en nieuwe omzetmogelijkheden voor digitale TV operators en content leveranciers opent. Avinity’s server-gebaseerde oplossing brengt rijke mediatoepassingen naar elke interactieve settop box.

Avinity is gekocht door Active Video Networks op 27 mei 2009

Avinity houdt kantoor in Hilversum.

© topicz 2006