SolidVentures References Dutch | English
Home
Team
Referenties
Portfolio
Criteria
Nieuws
Contact

Coolgames is een leidende ontwikkelaar en uitgever van social en casual HTML5 games. Wereldwijd spelen tientallen miljoenen mensen de games van Coolgames, hetzij via een sociaal netwerk zoals Facebook Messenger op Instant Games of een webportaal als Yahoo Japan. Zij brengt zowel eigen titels uit (bijv. Jewel Academy) als IP van derden (bijv. Snake, Arkanoid).

Coolgames (voorheen: Boostermedia) is in 2009 opgericht door Laurens Rutten en heeft kantoren in Amsterdam, Tokio en San Francisco.

Coolgames houdt kantoor op de Herengracht in Amsterdam.

BackupAgent B.V. is een snelgroeiende producent van cloud backup software. BackupAgent maakt het voor (Hosting) Service Providers, Telco's en Cloud Service Brokers mogelijk om hun eigen cloud back-updienst op te zetten gebaseerd op het BackupAgent Software Platform. Deze Partners resellen de Software-as-a-Service (SaaS) onder hun eigen merk aan Midden- en Kleinbedrijven. Ze genereren zo additionele inkomsten, terwijl ze hun klanten een eenvoudige en veilige manier bieden om data te back-uppen.

Vanaf de oprichting in 2005 is het bedrijf gegroeid tot een leidende speler in de internationale cloud backup markt, met 400+ partners in 50+ landen in alle continenten. De groei van het bedrijf is gegarandeerd door de ontwikkeling van een unieke innovatieve oplossing en een succesvol partnerprogramma.

BackupAgent is overgenomen door Acronis in September 2014.
Immidio, opgericht in 2008 en gevestigd in Amsterdam, levert softwareproducten waarmee organisaties problemen oplossen die ze tegenkomen bij het toepassen van virtualisatietechnologieën in Microsoft Windows-omgevingen.

Naast verschillende freeware tools biedt Immidio een profielmanagementoplossing en een applicatie-zelfbedieningstoepassing. Immidio ontwikkelt zijn “point solutions” in nauw overleg met klanten, gelieerde virtualisatie-experts en de internationale virtualisatiegemeenschap die is georganiseerd in de Microsoft MVP- en Citrix CTP-programma’s. Meer dan 10.000 IT-professionals hebben Immidio’s producten in hun organisaties geïmplementeerd. Immidio levert de producten uitsluitend via de Immidio-website, met behulp van een internationaal netwerk van partners en distributeurs.

Immidio is gekocht door het Amerikaanse beursgenoteerde VMWare in Februari 2015.
Mirror 42 levert een Next-Generation IT Management Intelligence Platform. Een volledige web-based oplossing om informatie uit IT management applicaties te consolideren en analyseren met een unieke architectuur. Het resultaat: Management Dashboards voor CIO's en IT Managers waarmee de organisatie strategische keuzes kan bewaken.

Mirror42 was de eerste acquisitie van het Amerikaanse beursgenoteerde ServiceNow in Juli 2013.

Avinity Systems B.V. biedt een baanbrekende aanpak voor Internet Televisie die nieuwe diensten voor consumenten mogelijk maakt en nieuwe omzetmogelijkheden voor digitale TV operators en content leveranciers opent. Avinity’s server-gebaseerde oplossing brengt rijke mediatoepassingen naar elke interactieve settop box.

Avinity is gekocht door Active Video Networks op 27 mei 2009.

24access Solutions B.V. was de ontwikkelaar van Wauwee.com, een snel groeiende mobiele foto en chat service.

Respectance B.V. is een Web 2.0 services onderneming gericht op het maken van een emo-sociale community rond het delen van herinneringen. Respectance heeft een nieuwe dienst ontwikkeld welke mensen op een eenvoudige manier multimedia tributes laat maken.

Respectance houdt kantoor in Amsterdam.

Scense
Scense is actief als leverancier van workspace management oplossingen.
Solidprint
SolidPrint Europe was actief in de verkoop van patent vrije, kwalitatieve, ecologisch vriendelijke toners en cartridges tegen meer dan vriendelijke prijzen.
Sixpack
Sixpack mobile applications BV bouwt mobile e-commerce oplossingen.
© topicz 2006