SolidVentures References Dutch | English
Home
Team
Referenties
Portfolio
Criteria
Nieuws
Contact
Referenties

“De Solid Ventures partners hebben ons geholpen bij het aanwerven van belangrijke medewerkers in de organisatie en het zetten van zinvolle doelstellingen voor het bedrijf.”
Philippe Moitroux, voormalig President & CEO IT Masters.
“Het Solid Ventures team heeft geacteerd als een zeer actieve en gecommitteerde partner, ook gedurende de moeilijke periodes. Zij hebben ons geholpen met het vinden van klanten en het sluiten van de eerste verkopen in Nederland. Zij zijn ook instrumenteel geweest in kritieke fases om andere investeerders te overtuigen vertrouwen te houden in de toekomst van de onderneming.”
Kristof de Spiegeleer, oprichter & CEO.
"De Solid Ventures partners onderscheiden zich van andere VC's door hun degelijke kennis van de IT markten, omdat ze er zelf ook aktief in zijn geweest in het verleden. Dit drukt zich vooral uit in een praktische aanpak van bedrijfs- of klant-gerelateerde problemen. Bij Augeo hebben ze ons geholpen bij het aanwerven van het topmanagement en waren zij vaak een positieve katalyst in moeilijke gesprekken met de Raad van Commissarissen en de aandeelhouders.“
Laurent Raynoud, CEO Augeo.
“De Solid Ventures partners zorgden ervoor dat de waarde van ons bedrijf alsmaar hoger werd. Zij hielpen ons bij het aanwerven van het topmanagement, het uitstippelen van onze strategie en de overnames van vier kleinere bedrijven.“
Peter Michael Benninga, Voorzitter Raad van Commissarissen van PeopleCube Waltham, MA.
“De Solid Ventures partners hebben mij pro-actief ondersteund in een uitdagend transitie proces in het begin met hun contacten in de Verenigde Staten en demonstreerden hun vermogen om de transactie te structureren, uitonderhandelen en te committeren onder hoge tijdsdruk. Zij zijn zeer behulpzaam geweest in het verkrijgen van bank financiering en zijn zeer ondersteunend geweest in onze buy & build strategie.”
Paul Gelderloos, oprichter & CEO Scarlet.
“Ik ben met de Solid Venture Partners in zee gegaan omdat zij goede inzichten hadden in onze markt en de gerelateerde aanpak voor onze produkt positionering en verkoop.”
Koen Bouwers, voormalig CEO Consul.
“Het Solid Ventures team heeft ons geholpen bij het internationaliseren en verder professionaliseren van ons bedrijf.”
Jérôme Ménière, vz. Raad van Commissarissen & oprichter van VisionIQ.
“Het Solid Ventures team heeft mij actief ondersteund als board member en als loyale aandeelhouder in de financiering van vervolgrondes in het uitvoeren van onze buy & build strategie en tenslotte bij de succesvolle acquisitie door Centrica.”
Erik de Heus, CEO Oxxio.
“Het Solid Ventures team heeft geacteerd als mijn klankbord in hun commissaris rol tijdens turbulente tijden van verandering in ons bedrijf.” Herman Oggel, CEO Dedigate.
“De partners van het Solid Ventures team hebben ons van begin tot eind financieel en strategisch gesteund bij ons spectaculaire groeipad van start-up tot beursnotering.”
Gary Mesch, oprichter & voormalig CEO Versatel.
Ik heb met de partners van Solid Ventures sinds 2001 samengewerkt in twee bedrijven en heb hun ondersteuning zeer geapprecieerd. Zij waren zeer actief bij de vervolg financieringsrondes en gaven mij persoonlijk perfecte ondersteuning in een moeilijke herstructureringsoperatie."
Mike Goold, CFO Outsystems.
© topicz 2006